Hanzestad Zutphen

Als je de Hanzestad Zutphen vanuit de kant van het Sfeerboerderijtje binnenrijdt, raak je direct onder de indruk van de fraaie ligging aan de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade. Rondom het oude centrum staan nog oude vestingwerken. In het hart van de stad ontdek je schilderachtige hofjes. Je kan er heerlijk winkelen in tal van speciaalzaken of op donderdag en zaterdag de markt bezoeken.

Echte koffie drink je natuurlijk bij de Pelikaan. En wil je Zutphen goed leren kennen, stap dan op de Fluisterboot.


De natuur in en eten in Brummen

Trek erop uit in Brummen. Vele wandel- en fietspaden brengen je langs prachtige land- en herenhuizen, maar ook naar mooie natuurgebieden; Voorstonden, Cortenoever en de Empesche en Tondensche Heide. Rust gegarandeerd en erg mooi om allerlei vogels en wild te spotten.

Trek gekregen? Aan de rand van onze velden met graan en aardappelen vind je pannenkoekenrestaurant Reuvershoeve. Maar ook in ons dorp kan je echt super lekker eten. We helpen je graag bij je keuze.

Als je van de voorbereiding bent, is het handig om VisitBrummen te bezoeken; veel informatie over ons mooie dorp en wat er te doen is.