Boerenleven

Dagelijks zal je Jan  op het erf of op het land zien op zijn tractor. Er is altijd werk en Jan houdt niet van stilzitten. We verbouwen suikerbieten waarvan suiker en stroop voor op de pannenkoek wordt gemaakt. Graszaad telen we voor het zaad voor je tuin of het voetbalveld. Het mooiste om te zien zijn tarwe en/of koolzaad, flinke velden vol. Het lekkerst worden de aardappelen die we leveren aan onze buurman Westdyk take away om er heerlijke boerenfrietjes van te maken.

Yvonne zorgt voor de warme ontvangst als je bij ons verblijft. Ze is voor vragen meestal dicht in de buurt. Daarnaast zorgt ze voor verbinding binnen ons gezin en alles en iedereen die betrokken is bij onze boerderij.

We wonen zelf aan de voorkant van onze boerderij-herenhuis, met uitzicht op onze appelgaard. Jullie wonen aan de achterkant met uitzicht op de kolkweide met wilgenbomen. 


Meer dan boer en boerin

Naast boer is Jan ook vrijwillig brandweerman. Dus zie je hem ineens alles uit zijn handen laten vallen en snel in de auto springen? Dan is hij wellicht op weg naar een brand of ongeval. Yvonne is gezellige supporter bij de voetbal van de zonen, maar mag zelf ook nog graag een balletje trappen.